Välj en sida

Bostadsrättsföreningar & förvaltare

Vad vi gör

Nordells måleri & dekor förvandlar smutsiga och slitna fasader med hjälp av fasadrenovering. Vi renoverar även trapphus och andra ytor som soprum eller källargångar. Här kan vi exempelvis göra dekorer, ådring och marmorering och fondväggar. Vi utför även fönsterrenovering, som för övrigt oftast visat sig vara
skonsammare och mer ekonomiskt än ett fönsterbyte.

Ett flertal små och stora bostadsrättsföreningar har under årens lopp anlitat oss för utvändiga och invändiga måleriarbeten. Vi är över tjugo anställda som dagligen möter föreningarnas krav och önskemål.

Ibland hanterar brf-styrelsen själv upphandlingen, i andra fall kontrakteras vi av en konsult. Vi är också vana att arbeta effektivt i bebodda flerfamiljshus och förstår vikten av ordning och reda på arbetsplatsen.

Målsättning

Vår målsättning är att ge våra kunder ett snyggt och hållbart slutresultat av högsta kvalitet som de kan visa upp med stolthet. För att lyckas med detta lägger vi alltid lika mycket fokus på grundarbetet som slutresultatet.

För oss är bra service av hög prioritering. En bra kommunikation och lyhördhet för våra kunders önskemål är en självklarhet. Vi inspirerar med praktiska råd, bra vägledning och ser till att kundens önskemål, faktiska förutsättning och behov blir till verklighet.

Bra service

Professionella målare

Hållbart slutresultat

Adress

Fläktgatan 9B
941 47 Piteå

telefonnummer