Välj en sida

Din målare i Norrland
Välkommen till Nordells Måleri & Dekor!

Vad vi gör

Områden

Letar du efter professionella målare som håller högsta kvalitet? Då har du kommit rätt! Nordells Måleri i Norrbotten är ett företag med branschens högsta standard.

Byggföretag

Vi har lång erfarenhet av nyproduktioner och hyresgästanpassning. Vi har utfört många varierade stora projekt, se referenser.

LÄS MER

Bostadsföreningar & fÖRVALTARE

Vi förvandlar smutsiga och slitna fasader med hjälp av fasadrenovering. Vi renoverar även trapphus och andra ytor som soprum.

LÄS MER

PRIVAT

Vid renoveringar hjälper vi dig att uttrycka din personlighet med hjälp av färger och professionella hantverk. Det kan vara till exempel målning eller tapetsering.

LÄS MER

Målsättning

Vår målsättning är att ge våra kunder ett snyggt och hållbart slutresultat av högsta kvalitet som de kan visa upp med stolthet. För att lyckas med detta lägger vi alltid lika mycket fokus på grundarbetet som slutresultatet.

För oss är bra service av hög prioritering. En bra kommunikation och lyhördhet för våra kunders önskemål är en självklarhet. Vi inspirerar med praktiska råd, bra vägledning och ser till att kundens önskemål, faktiska förutsättning och behov blir till verklighet.

Bra service

Professionella målare

Hållbart slutresultat

    Adress

    Fläktgatan 9B
    941 47 Piteå

    telefonnummer