Välj en sida

Vill du bli en i vårt team av marknadsledande målare?

Om jobbet
Som målare på Nordells Måleri & Dekor så utför du måleriarbeten främst mot kunder inom bygg, entreprenad, fastighetsbolag och service Hos oss har du möjlighet att påverka din inriktning till det du tycker bäst om själv. Tjänsten ger dig möjlighet till ett arbete som både är utvecklande och varierande. Vi jobbar aktivt med personalfrågor där vi anser oss vara marknadsledande

Om dig
Vi tror att du är en person som vill ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och din egen utveckling. Kundkontakt är en del av tjänsten hos oss och vi lägger stor vikt vid social kompetens. Du är noga med att ge kunden bästa tänkbara service och har ett positivt driv. Din noggrannhet och ditt ansvarstagande är några av dina styrkor. Du har ett positivt driv och tycker om att jobba praktiskt.

Meriterande 
– B körkort
– Gesällprov och några års erfarenhet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via mejl till stefan@nordellsmaleri.com

eller ring 070-315 31 86

Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Placeringsort: Piteå, Luleå

Om oss
Nordells Måleri & Dekor startades 2012 och har sedan dess hela tiden utvecklats i en positiv riktning och är idag ca 30 årsanställda och är ett av Sveriges snabbast växande målerier. Vi har förråd och huvudkontor på Backens industriområde i Piteå samt ett i Luleå och Kalix.