Navigering

Kontakt

Piteå

Fläktgatan 9B
941 47

Telefon

070-315 31 86

E-post

info@nordellsmaleri.com

Tjänster

Hem / Tjänster

Tjänster

Vi har lång erfarenhet av allehanda måleritjänster utförda på entreprenad mot företag och föreningar. Utomhus målar vi fönster, fasad, plåttak och tegeltak. När det blir kallare och mörkare söker vi oss inomhus.

Vi renoverar, tapetserar och målar det som önskas.

Invändig målning

Nyproduktion

Fasadmålning

Renovering

Invändig målning

När det kommer till inomhusmålning är det viktigaste att fokusera på själva underarbetet. Man talar gärna om målningen men det är spacklingen som skiljer ett bra resultat mot ett dåligt. Vi vet vilken typ av material som behövs för att göra ditt projekt till det bästa. Behövs det spärrmålning, bred spackling och vilken typ av spackel som ska användas. Låt arbetet bli det bästa genom att anlita oss. Vi arbetar med allt inom måleri för företag, privatpersoner, fastighetsägare och industrier runt om i Piteå med omnejd.

Till oss kan du vända dig för allt ifrån dekorationsmålning till tapetsering. Allt arbete utförs med högsta kvalitet och stort engagemang. Gemensamt för samtliga våra tjänster inom målning är vår noggrannhet och känsla för detaljer, från grundarbetet till slutresultatet. Vi arbetar med de flesta stora färgleverantörerna och våra produkter håller högsta kvalitet. Vi har kunder i hela Norr- och Västerbotten med huvudkontoret i Piteå, och är även etablerade i Luleå, Kalix, Gällivare och Skellefteå.

Nyproduktion

Alla målare hos Nordells måleri har erfarenhet av stora och komplexa projekt. Nyproduktion, speciellt i stora byggprojekt, kräver logistik, samarbete och ett bra flöde i arbetsprocessen för alla arbetslag som är inblandade. För oss på Nordells måleri handlar det om att alltid ha en öppen dialog med arbetsledare och ansvarig byggherre.

Genom att arbeta nära uppdragsgivaren blir det enklare att planera om eller justera upplägg allt eftersom processen drivs framåt. Dessutom gör 20 tillgängliga målare att du får flexibel bemanning och att vi enkelt kan öka kapaciteten när processen kräver det. Med hjälp av våra servicebilar har vi möjlighet att snabbt vara på plats vid behov av oplanerade åtgärder eller service.

Fasadmålning

Vi undersöker fasaden och ger råd om vad som passar er fasad bäst. Vi är utbildad i fasadbesiktning och har all utbildning på ställningar och liftar.

Ser fasaden tråkigt och sliten ut? Då kan det vara dags att måla om den. Genom att måla om din bostad kan du öka dess livslängd eftersom färgen bevarar materialet och skyddar mot väder och vind. Ny färg ger dessutom ett trevligare intryck, både för dig själv och för andra. Att måla om ett hus kräver kunskap och ett gott underarbete. När du anlitar oss vet du att jobbet blir gjort på rätt sätt efter konstens alla regler.

Renovering

Renovering, mer eller mindre omfattande, kräver kunskap om arkitektur, äldre hantverksmetoder och förståelse för hur tidigare använda produkter kan reagera tillsammans med nya. Att välja rättt metod för renovering när det handlar om målade ytor innebär alltid en bra start på målet mot ett nytt och bättre, men framför allt hållbart, utseende. Det är ofta en utmaning som kräver både kreativitet och kunskap.

Tillsammans med oss får du en partner som vet vilka typer av målarfärger och underlagsprodukter som har använts i olika perioder. Det gör att fuktproblem, fläckiga ytor eller färg som spricker och börjar flaga kort tid efter renoveringen elimineras. Hos oss kan du också vara säker på att hitta en bred och användbar kunskap kring olika målningstekniker och färgskalor för att kunna återskapa en modern atmosfär som också tar tillvara olika hus ursprung och historia.

Målsättning

Vår målsättning är att ge våra kunder ett snyggt och hållbart slutresultat av högsta kvalitet som de kan visa upp med stolthet. För att lyckas med detta lägger vi alltid lika mycket fokus på grundarbetet som slutresultatet.

För oss är bra service av hög prioritering. En bra kommunikation och lyhördhet för våra kunders önskemål är en självklarhet. Vi inspirerar med praktiska råd, bra vägledning och ser till att kundens önskemål, faktiska förutsättning och behov blir till verklighet.

– Bra service

Vi utgår alltid från kundens behov och kvalitet är ledordet.

– Professionella målare

Vi utför alla typer av måleriarbeten på ett smidigt och professionellt sätt.

– Hållbart slutresultat

Det är viktigt för oss att du som uppdragsgivare känner dig trygg och nöjd med utfört måleriarbete och först då är vårt arbete klart.