Kontaktpersoner

PITEÅ | LULEÅ | KALIX | MALMFÄLTEN | SKELLEFTEÅ

Stefan Nordell

Stefan Nordell

VD

Jenny Nordell

Jenny Nordell

Löner

Carl Nordell

Carl Nordell

Kalkyl

Cristel Isaksson

Cristel Isaksson

Ekonomiansvarig

Krister Nilsson

Krister Nilsson

Arbetsledare (Luleå & Boden)

Rolf Jonsson

Rolf Jonsson

Arbetsledare (Kalix)

Rikard Sjölin

Rikard Sjölin

Arbetsledare (Projekt)

Om oss

Nordells Måleri & Dekor AB är ett företag som grundades år 2012 av Stefan Nordell. Huvudkontoret finns i Piteå och idag är vi även etablerade i Luleå, Kalix, Gällivare och Skellefteå, men vi jobbar i hela Norrland. Numera har företaget 25 mycket erfarna och kompetenta målare som besitter en bred kunskap gällande alla aspekter inom måleribranschen och framtiden ser mycket ljus ut. 

Vi har även ett städföretag, Nordells Städ AB, sammankopplat till måleriet. När de två företagen jobbar på samma entreprenader kan vi tillsammans ta hand om hela ledet och samordna slutruschen inför besiktning och överlämnade. Detta har visat sig vara en mycket uppskattat tillvägagångssätt för allihop.

Jobba hos oss

Ni kan alltid skicka en spontanansökan till oss. Har vi inget som passar just nu, får du gärna skicka ett mail till stefan@nordellsmaleri.com och berätta mer om dig själv.

Som målare på Nordells Måleri & Dekor så utför du måleriarbeten främst mot kunder inom bygg, entreprenad, fastighetsbolag och service Hos oss har du möjlighet att påverka din inriktning till det du tycker bäst om själv. Tjänsten ger dig möjlighet till ett arbete som både är utvecklande och varierande. Vi jobbar aktivt med personalfrågor där vi anser oss vara marknadsledande.

Hör av dig till Stefan hos oss vid intresse maila till
stefan@nordellsmaleri.com eller ring 070-315 31 86!

JUST NU! Flertal erfarna målare sökes

Toppenfint tapetserat i ett rum med många vinklar och vrår. Tillmötesgående och trevlig personal som gör det bästa för att du ska bli nöjd som kund!

Målade tak och väggar hos oss, vi blev jättenöjda!
Tack för ett toppenjobb!

Mycket kompetent personal på detta suveräna måleriföretag. Grymma!

Nordells Måleri | Din målare i Norrland

Telefonnummer

070-315 31 86

Adress

Fläktgatan 9B
941 47 Piteå

    Kostnadsfri Offert

    Nordells måleri lämnar gärna en offert på önskade arbeten. Använd formuläret, ange dina kontaktuppgifter och beskriv så utförligt du kan, dina önskemål, visioner och tankar.

    Vi lovar att återkomma så fort vi kan!

    Nordells Måler & Dekor AB