Navigering

Kontakt

Piteå

Fläktgatan 9B
941 47

Telefon

070-315 31 86

E-post

info@nordellsmaleri.com

Jobba här

Hem / Jobba här

Vill du bli en del i vårt team av marknadsledande målare? Vi söker flera målare!

 

Om jobbet
Som målare på Nordells Måleri & Dekor så utför du måleriarbeten främst mot kunder inom bygg, entreprenad, fastighetsbolag och service. Hos oss har du stor möjlighet att påverka din inriktning till det du tycker bäst om själv. Tjänsten ger dig möjlighet till ett arbete som både är utvecklande och varierande. På Nordells Måleri & Dekor tar vi personalfrågor på största allvar. Vi strävar ständigt efter att vara marknadsledande inom vår bransch och detta inkluderar att ge våra anställda de bästa villkoren och stödet de behöver för att trivas och prestera på topp.

Om dig
Vi tror att du är en person som vill ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och din egen utveckling. Vi söker efter individer som värdesätter självständighet och som trivs med att påverka sitt eget arbete. Hos oss är kundkontakt en integrerad del av tjänsten, så vi ser fram emot att välkomna en person som är naturligt social och kan hantera olika typer av relationer. Du är noga med att ge kunden bästa tänkbara service och har ett positivt driv. Din noggrannhet och ditt ansvarstagande är några av dina styrkor. Du har ett positivt driv och tycker om att jobba praktiskt.

Krav 
– B körkort
– Gesällprov och arbetslivserfarenhet inom måleribranschen

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via mejl till stefan@nordellsmaleri.com eller ring på
 070-315 31 86

Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Placeringsort: Piteå med omnejd

Om oss
Nordells Måleri & Dekor startades 2012 och har sedan dess hela tiden utvecklats i en positiv riktning och är idag cirka ett 30-tal årsanställda och är ett av Sveriges snabbast växande målerier. Vi har huvudkontor och förråd på Backens industriområde i Piteå samt på plats i både Luleå och Kalix.